|
|
Malse rundergehaktballetjes met Duvel |
| Boodschappenlijstje: (voor 4 personen)
| | | 1 flesje Duvel | | | | | | 500 gram rundergehakt | | | | | |
1 rode ui | | | | | |
Mespuntje sambal | | | | | |
2 theelepels mosterd | | | | | |
2 sneden brood zonder korstjes | | | | | |
3 eetlepels melk | | | | | |
1 ei | | | | | | | | | | | |
| | Meng de sneetjes brood met de melk, sambal, 1 theelepel mosterd en ei door elkaar.
Snipper de ui fijn en voeg toe.
Voeg het gehakt toe en draai 4 stevige ballen van het geheel.
Verhit boter in de pan en braad de gehaktballen mooi goudbruin.
Blus af met het flesje duvel en zet het vuur laag zodra het bier begint te koken.
Na 25 minuten de ballen uit het braadvocht halen.
De tweede theelepel mosterd door het braadvocht roeren en deze opdienen als jus.
|
Opmerking plaatsen |
---|
Naam |
|
Email | |
Jouw oordeel: | | Bericht
|
|
|