Pel en snipper de ui en de knoflook fijn. Verhit de olie in een pan en fruit de ui- en knoflooksnippers ca. 2 minuten.
Roer de tomatenpuree en de sambal erdoor en schenk het bier erbij. Breng het geheel, al roerende, aan de kook.
Draai het vuur laag en voeg de geraspte kaas toe. Laat de kaas al roerende zachtjes smelten. Roer de maizena met 2 eetlepels koud water tot een glad papje en schenk dit al roerende bij de kaasfondue.
Blijf roeren tot het mengsel glad is. Houd de fondue aan tafel warm en geef er blokjes bruin (stok)brood, rauwe champignons, stukjes bleekselderij en bloemkoolroosjes bij om in de fondue te dippen.
Opmerking plaatsen
Naam
Email
Jouw oordeel:
Bericht
Arno
16-12-2005 17:57
Ik hou niet zo van kaasfondue, maar dit was zeer goed te eten. Ik geef het een 7, mijn vriendin vond het een 9.5 (maarja, die heeft mij het zien klaarmaken met een boxershort en een schort aan :-))