Bieren
De bieren
Nieuwe bieren
Bier vd maand
Top 25
Flop 25
Zinloze stats
Zoeken
Extra's
Bierglazen
Etiketten
Kroonkurken
Overigen
Viltjes
Brouwerijen
Over bier
Geschiedenis
Brouwproces
Soorten bier
Bier inschenken
Bier beoordelen
Potjebier
Nieuws
De jury
Foto's
Gastenboek
Nog te doen
Info
Contact
Promotieteam
Sponsors
Leden
Inschrijven
Inloggen
Overzicht
Zoeken
Recepten
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Overigen
Zoeken
Fun
Moppen
Plaatjes
Wallpaper
Filmpjes
Links
Games
Biertris
Yuhtza
E-cards
Per categorie
Meest gebruikt
Afhalen
Drankgebruik
Wat doet het?
Alcohol A - Z
Tien tips
Hulpgroepen
Bier >>
Alfabetisch overzicht
>>
Soorten
>>
Top 25
>>
Zoeken
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Rodenbach
Rodenbach
Jonge Rodenbach wordt gemengd met Rodenbach die minstens 2 jaar op eiken vaten gerijpt is. Een kunst van meester-proevers met engelengeduld. De ontzaglijke hoeveelheden oude Rodenbach die in de frisse eindeloosheid van de kelders op eiken vaten gestockeerd liggen, worden bijzonder attent gevolgd.
Dit natuurlijk gerijpt bier, vol, tintelend-donker en rijk van geur zal met de jonge Rodenbach worden gemengd. Een plechtig moment waarop de meester-proever en zijn medewerkers het pittige bruintje, vol natuurlijke charme, voor consumptie gereed verklaren.
De Rodenbach die u schenkt... serveert u liefst als dorstlesser op 4°C, als degustatiebier op 8 à 12 °C (volgens seizoen en voorkeur). Gebruik een zuiver origineel Rodenbach glas (met veel water gespoeld, niet afgedroogd). Houd het glas lichtjes schuin en giet langzaam langs de glaswand. Het halfvolle glas ineens recht houden en het flesje vanop een iets hogere afstand leegschenken.
Brouwerij
Rodenbach
Soort
Speciaalbier
Gisting
Laag
Alcohol %
5
Temperatuur
4 / 8-12
Beoordeling
8,2
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
(c) Potjebier.nl
Powered by Source WebDesign